MESLEKİ EĞİTİMDE ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ…

18.11.2019

OİB, MESLEKİ EĞİTİME KATKISINI SÜRDÜRÜYOR…

BURSA - Bursa Valiliği, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) arasında yapılan 'Mesleki ve Teknik Eğitimde İş Birliği' protokolü, MEB tarafindan "Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları" kapsamına alınan OİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, tarafların katılımıyla imzalandı.

Okulda gerçekleşen protokol törenine; Bursa Valisi Yakup Canbolat, Nilüfer Kaymakamı Avni Oral, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Başkanı Baran Çelik ve Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Sabuncu katıldı.

Protokol töreninin yanı sıra, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Başkanı Baran Çelik, Okul Müdürü Metin Sezer ve beraberindeki heyet, Otomotiv Endüstri İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki sınıfları ve atölyeleri gezerek öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Protokol kapsamında; Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  öğretmenlerin sürekli mesleki gelişimlerini teşvik etmeyi, okullarda eğitimi verilen alanları sektörle birlikte dizayn etmeyi ve mezun öğrencilerin niteliğini artırarak iş hayatına hazırlanmalarını sağlamayı amaçlıyor.